Dit zijn wij

Rene Bliekendaal
CEO/Senior Projectmanager-Trainer-Coach

René Bliekendaal heeft een uitgebreide expertise op het gebied van project-, verander- en innovatiemanagement. Hij is in staat om alle betrokkenen te verbinden aan elkaar en aan de doelstellingen. Vanuit zijn brede basis als informatiekundige, gezondheidswetenschapper, docent in het hoger onderwijs, coach en manager kent René de praktijk als geen ander. Hij begeleidt nieuwe ontwikkelingen en veranderingen in organisaties en implementeert innovaties. Tevens is hij in staat zijn ervaring te koppelen aan theorieën en toepasbaar te maken in coachingstrajecten, trainingen en workshops.

+31 (0)6 43 58 25 55rene@bliekendaal.nl
Els Bliekendaal
CTO/Onderwijsinnovator-senior projectmanager-coach

Els heeft een omvangrijke staat van dienst als adviseur én manager in het bekostigd en onbekostigd onderwijs, met name in het domein zorg en welzijn. Thans is ze werkzaam als adviseur. Ze valt op door haar zakelijke stevigheid én warme mensgerichtheid. Projectmatig werken is voor haar niet alleen een verzameling beheersinstrumenten maar een manier van werken, denken en doen die het mogelijk maakt veranderingen te begeleiden, innovaties te implementeren en bovenal om (samen) te leren. Els heeft voorts een indrukwekkende expertise in het ontwikkelen en implementeren van onderwijsvernieuwing en het begeleiden van accreditaties

+31 (0)6 51 60 83 90els@bliekendaal.nl
Sander Bliekendaal
Onderzoeker-Projectmanager

Sander heeft als gepromoveerd bewegingswetenschapper ruime ervaring met (wetenschappelijk) onderzoek, projectmanagement en onderwijs. Hij heeft een sterk analytisch vermogen en is in staat theorieën te vertalen een praktijkgerichte aanpak. Een van zijn ambities is zijn kennis en ervaring breed in te zetten voor gezondheidsbevordering via sport en bewegen.

Lees hier meer over zijn onderzoek: https://www.researchgate.net/profile/Sander-Bliekendaal

0612236541sander@bliekendaal.nl
Erik Bliekendaal
Senior projectleider Strategie en Ontwikkeling

Erik is een echte senior projectmanager van grote complexe projecten, heeft overzicht, is doelgericht, herkent de voortgang van de grote lijnen met oog voor de details. Groot analytisch vermogen en strategisch inzicht. Weet dat het welslagen van een onderneming afhankelijk is van de samenhang van de onderlinge bedrijfsprocessen. De passie van Erik ligt in het inrichten en richten van de organisatie in het domein van de circulaire economie en de energie transitie. Dit doet hij vanuit de kracht in de verbinding tussen Aardwetenschappen en Managementwetenschappen.

0652824295erik@bliekendaal.nl
Marja Put-Veldhoven
Administratie, facturatie en boekhouding

Marja staat ons met raad en daad bij daar waar het  onze administratieve processen betreft zoals onze financiële administratie en boekhouding. Marja is zeer secuur en houd ons daarin goed bij de les.