Dit zijn wij

Rene Bliekendaal

René Bliekendaal heeft een uitgebreide expertise op het gebied van project-, verander- en innovatiemanagement. Hij is in staat om alle betrokkenen te verbinden aan elkaar en aan de doelstellingen. Vanuit zijn brede basis als informatiekundige, gezondheidswetenschapper, docent in het hoger onderwijs, coach en manager kent René de praktijk als geen ander. Hij begeleidt nieuwe ontwikkelingen en veranderingen in organisaties en implementeert innovaties. Tevens is hij in staat zijn ervaring te koppelen aan theorieën en toepasbaar te maken in coachingstrajecten, trainingen en workshops.

+31 (0)6 43 58 25 55rene@bliekendaal.nl
Els Bliekendaal

Els heeft een omvangrijke staat van dienst als adviseur én manager in het bekostigd en onbekostigd onderwijs, met name in het domein zorg en welzijn. Thans is ze werkzaam als adviseur. Ze valt op door haar zakelijke stevigheid én warme mensgerichtheid. Projectmatig werken is voor haar niet alleen een verzameling beheersinstrumenten maar een manier van werken, denken en doen die het mogelijk maakt veranderingen te begeleiden, innovaties te implementeren en bovenal om (samen) te leren. Els heeft voorts een indrukwekkende expertise in het ontwikkelen en implementeren van onderwijsvernieuwing en het begeleiden van accreditaties

+31 (0)6 51 60 83 90els@bliekendaal.nl
Sander Bliekendaal
Onderzoeker-Projectmanager

Lecturer at Aeres University of Applied Science Almere, onderzoeker Blessures, we zoeken een mooi tekst. 

 

Alo, Hoge school

Promotie

Zomaar Fysio

Erik Bliekendaal
Sr. Project leader Strategy & Development

Erik is een echte senior projectmanager van grote complexe projecten, heeft overzicht, is doelgericht, herkent de voortgang van de grote lijnen met oog voor de details. Groot analytisch vermogen en strategisch inzicht. Weet dat het welslagen van een onderneming afhankelijk is van de samenhang van de onderlinge bedrijfsprocessen. Bij natuurlijk ook dat je aardwetenschapper bent, daardoor sterk analytisch. Erik laat natuurlijk leiderschap in een team zoals hij bij defntie heeft laten zien. 

Marja Put-Veldhoven
Administratie, facturatie en boekhouding

Marja staat ons met raad en daad bij daar waar het  onze administratieve processen betreft zoals onze financiële administratie en boekhouding. Marja is zeer secuur op houd ons daarin goed bij de les.