Over ons

Els Bliekendaal

Els heeft een omvangrijke staat van dienst als adviseur én manager in het bekostigd en onbekostigd onderwijs, met name in het domein zorg en welzijn. Thans is ze werkzaam als adviseur. Ze valt op door haar zakelijke stevigheid én warme mensgerichtheid. Projectmatig werken is voor haar niet alleen een verzameling beheersinstrumenten maar een manier van werken, denken en doen die het mogelijk maakt veranderingen te begeleiden, innovaties te implementeren en bovenal om (samen) te leren. Els heeft voorts een indrukwekkende expertise in het ontwikkelen en implementeren van onderwijsvernieuwing en het begeleiden van accreditaties

Rene Bliekendaal

René Bliekendaal heeft een uitgebreide expertise op het gebied van project-, verander- en innovatiemanagement. Hij is in staat om alle betrokkenen te verbinden aan elkaar en aan de doelstellingen. Vanuit zijn brede basis als informatiekundige, gezondheidswetenschapper, docent in het hoger onderwijs, coach en manager kent René de praktijk als geen ander. Hij begeleidt nieuwe ontwikkelingen en veranderingen in organisaties en implementeert innovaties. Tevens is hij in staat zijn ervaring te koppelen aan theorieën en toepasbaar te maken in coachingstrajecten, trainingen en workshops.

Samenwerkende partners en ons Netwerk

Annemarie Mars

Bevlogen adviseur. Ze ontwikkelt, begeleidt en evalueert (veranderings)projecten en coacht en traint adviseurs en projectleiders. Heeft een geheel eigen stijl en gedachtegoed ontwikkeld wat ze in enkele boeken en publicaties treffend weet neer te zetten.

Website: www.forachange.nl

De Compagnie

Els Bliekendaal www.bliekendaal.nl

Wendy Jansen www.trias.nu

Dion de Leuw www.deleuwadvies.nl

Annemarie Mars www.forachange.nl

Rene Bliekendaal www.bliekendaal.nl

Martin Berk www.martinberk.nl